Inschrijven

Dit jaar heeft de organisatie van the MusicRun Neeroeteren besloten de voorinschrijvingen terug in te voeren. Op die manier kan jij je plekje aan de start verzekeren en hoef je op de dag van the MusicRun Neeroeteren enkel je borstnummer en chip af te halen. Natuurlijk zal de rij voor de inschrijvingen inkrimpen waardoor je minder moet wachten en meer kunt bezig zijn met wat echt telt: het lopen.

De prijs van the musicrun zorgt dit jaar terug dat de lopers die voorinschrijven, een korting krijgen op hun inschrijvingsgeld. Zo betaal je bij de voorinschrijvingen slechts 5 euro . Wacht je tot op de dag zelf, dan zal je 7 euro moeten betalen. Vroege beslissers hebben dus een voordeel!

Hoe Inschrijven

Voorinschrijven is niet heel moeilijk. Door het nevenstaande formulier in te vullen laat je weten dat je wilt meelopen tijdens the MusicRun Neeroeteren. Heb je het formulier verzonden, dan sta je nog maar enkele stappen af van jou deelname. In de loop van de komende dagen krijg je een mail van de organisatie met de volgende stap. Krijg je maar geen mail binnen na drie werkdagen, dan raden we je aan om naar tvanderhave@gmail.com te mailen.

Let op: Deelnemers aan de kidsrun kunnen niet voorinschrijven. Deze lopers, jonger dan twaalf jaar, lopen namelijk gratis mee.